IPF Digital Estonia OÜ uus ärinimi on IPF Digital AS

Credit24 kaubamärgi all tegutseva ettevõtte IPF Digital Estonia OÜ ärinimi on alates 2020. aasta augustist pärast nimemuutust IPF Digital AS.

Ärinime muutus ei mõjuta klientide lepingutingimusi – kõik senised lepingutingimused kehtivad ka edaspidi. Laenu tagastamisel palume maksekorralduses edaspidi kasutada saaja nime juures IPF Digital Estonia OÜ asemel uut ärinime IPF Digital AS,  kontonumber jääb seejuures samaks. Kodulehel, iseteeninduses, klienditeavitustes, lepingutingimustes ja muudes materjalides teostame nimevahetuse jooksvalt augustikuu jooksul.

Väikelaenud

2006. aastal Eestis tegevust alustanud IPF Digitali põhitegevuseks on eraisikute väikefinantseerimine. Väärtustades vastutustundlikku ja usaldusväärset ettevõtlust, osaleb ettevõte mitmetes sotsiaalsetes projektides. 2010. aastast alates on Credit24 Eesti võrkpalli suurtoetaja.

Credit24 jaoks on oluline vastutustundlik laenamine. 2019. ja 2020. aastal andis Finance Estonia ettevõttele krediidiandjate- ja vahendajate sektori kõrge tunnustuse – Hea Tava märgise. See on kinnitus, et seistakse usaldusväärse finantssüsteemi toimimise eest, rakendatakse vastutustundlikke ja jätkususuutlikke laenamispõhimõtteid ning toetatakse ausat ja vaba konkurentsi, et pakkuda taustajõuna oma klientidele parimat teenust ja klienditeenindust.